Toimitus- ja maksuehdot
Myymme taimia suoraan taimistolta ja lähetämme perennoja pakettimyyntinä matkahuollon kautta. Hinnasto on voimassa force majeure -ehdoin (pakkas- ja myyrätuhot yms.).

Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen: myynti@sarkanperennataimisto.fi tai postitse. Muistathan laittaa tilaukseen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi!

Pakettimyynnin toimitukset alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä. Ennakkoon varattujen taimien noudoista pyydämme sopimaan etukäteen. Puita ja pensaita myymme vain suoraan taimistolta Arkkukarista.

Huom! Taimistolta noudettavista, isommista taimieristä voit jättää tarjouspyynnön Excel-tiedostona sähköpostiin. Pyydä tarvittaessa valmis tarjouspyyntölomake.

Pakkauskulut 20 € (Huom! Ei sisällä matkahuollon rahtikuluja). Alle 40 € tilauksista pientoimituslisä 10 €/lähetys. Lasku on taimien mukana muovitaskussa. Maksuehto 14 vrk. Taimet ovat myyjän omaisuutta, kunnes lasku on täysin maksettu. Lunastamattomien lähetysten kaikki kulut maksaa tilaaja.

Taimia tai laskua koskevat reklamaatiot on tehtävä taimistolle sähköpostitse 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kasvuunlähtötakuu on Viherympäristöliiton suositusten mukainen. Kasvuunlähtöreklamaatio on tehtävä kirjallisena 30 vrk:n kuluessa. Huomioithan, että joidenkin perennojen maanpäälliset osat voivat lakastua jo kasvukauden aikana, esim. jumaltenkukat, liljat, vuokot ym.

Taimisto ei vastaa matkalla sattuneista vahingoista.
 

Tilauslomake:
Tilauslomake pdf-tiedostona
Tilauksen voi tehdä vapaamuotoisesti sähköpostiin tai tulostaa oheisen tilauslomakkeen ja lähettää sen postitse tai skannattuna sähköpostiin. Muista laittaa tilaukseen puhelinnumerosi ym. yhteystietosi!
Tilaukset sähköpostilla: myynti@sarkanperennataimisto.fi
Tilaukset postitse: Särkän Perennataimisto, Valtatie 925, 92210 ARKKUKARI.
 

Ruukkukoot
Taimiaineistolain mukaisesti astiataimien ruukun koko on ilmoitettava,
mikäli asiakas ei ostaessaan näe tuotetta.

Käyttämiemme ruukkujen tilavuudet ovat:
C1 = 1 litraa, C2 = 2 litraa, C3 =3 litraa jne,
P9/7 = 0,4 litraa, P9 = 0,5 litraa, P10 = 0,6 litraa, P11/8 = 0,7 litraa,
P11= 1,1 litraa, P13= 1,6 litraa, 11C= 0,5 litraa, 12C= 0,7 litraa

Paluu taimiston pääsivulle
Tämä sivu on päivitetty 27.2.2024